Als u een bestelling plaats bij Sizable geeft u aan dat u accoord gaat met de Algemene Voorwaarden. Sizable behoudt zich het recht om deze Algemene Voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Prijzen

De prijzen staan vermeld in euro`s en zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Bestelling en Betaling

Na het plaatsen van uw bestelling, ontvangt u via e-mail een bevestiging en een factuur van uw bestelling. U heeft daarna 4 werkdagen de tijd om uw vooruitbetaling te voldoen. De betaling kan via bank overgemaakt worden naar rekeningnummer NL65 RABO 0170 2670 59  t.n.v. Sizable te Kaatsheuvel o.v.v. naam en factuurnummer. U kunt ook betaling kiezen d.m.v. Ideal, dit is een veilige manier van betalen via uw eigen bank. De bestelling wordt na betaling binnen twee werkdagen verzonden. Indien de betaling niet binnen 7 werkdagen ontvangen is, annuleerd Sizable de bestelling.

Annuleren

Wilt u de bestelling annuleren, meld dit zo snel mogelijk via info@sizable.nl onder vermelding van u naam en ordernummer.

Verzending

Na ontvangst van de betaling, wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verstuurd. U ontvangt een bericht van ons zodra de bestelling verzonden is. De verzendkosten bedragen  € 4,95 en het pakketje wordt U aangeboden door DHL. De levertijd is 2 tot 3 werkdagen. Let wel, bij DHL is de zondag en maandag geen werkdag. Sizable is niet aansprakelijk voor verlies of schade tijdens de verzending. Besteld u alleen sieraden en sjaals, dan worden deze per post verzonden en vragen wij hiervoor  € 3,00 euro verzendkosten. Is de bestelling boven € 75,- euro dan zijn de verzendkosten gratis.

Voor Belgie vragen wij 11,- verzendkosten en het pakketje wordt U aangeboden door GLS.
Bij bestellingen boven de  100,- worden geen verzendkosten berekend.

Zelf ophalen

U kunt de bestelling ook zelf op komen halen in onze winkel (u betaald dus geen verzendkosten). U kunt dit aangeven bij de bestelling.

Retourneren

Wenst u het artikel niet te behouden stuurt u ons dan eerst een e-mail. Meldt dit zo spoedig mogelijk, uiterlijk na 3 dagen. Het artikel mag niet gewassen, gedragen of beschadigd zijn bij retourzending. Retourkosten zijn voor de klant. Ongefrankeerde of niet voldoende gefrankeerde retouren worden geweigerd. Het artikel kunt u binnen 14 dagen terugsturen. Graag het retourenformulier invullen en met het pakketje mee terug sturen. Als wij het artikel hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag inclusief *verzendkosten teruggestort op uw rekening. (*Alleen bij een gehele retour zending)

Retouradres: Sizable, Willem de Zwijgerlaan 36, 5171 EX  Kaatsheuvel

Geschillen

Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Hoewel Sizable haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defect, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.
Voor internationale geschillen kun je terecht bij http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Privacy 

Alle persoonlijke gegevens zullen onder geen enkel beding aan derden worden medegedeeld en zijn alleen voor gebruik van Sizable.

 

Downloaden

© 2011 - 2021 Sizable | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel